Dankzij Micpoint kun jij jouw favoriete team volgen

Micpoint video

Vind jij het ook zo geweldig om onze teams te kunnen volgen via internet? Het bedrijf dat dit voor ons allemaal mogelijk maakt is Micpoint. Micpoint , gevestigd in Houten, is al 25 jaar dé mobiliteit- en communicatiepartner voor de zakelijke markt. Zij zijn oa gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van de bewegingen van mensen, auto’s, vrachtwagens, containers en andere objecten.

Toen wij startte met Navigate North waren we op zoek naar een betrouwbare partner die met ons een volgsysteem voor de thuisblijvers in kon richten. En in Micpoint hebben wij die partner meer dan gevonden. Niet alleen denken ze al vier jaar lang iedere keer weer met ons mee om de systemen voor ons als organisatie en de thuisblijvers zo goed mogelijk in te richten, hun service- en innovatieniveau liggen zeer hoog. Doordat we gebruik kunnen maken van hun kennis en techniek maakt het event ieder jaar een verbeterslag en daar zijn wij Micpoint enorm dankbaar voor.

Met dit filmpje laten we je met trots kennis maken met onze partner Micpoint.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/lbQZdOSsYq0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>