VKV rijdt letterlijk en figuurlijk in een ‘sneeuwschuiver’

Redding VKV6

Vanmorgen ging de telefoon bij organisatie auto 2. Het was Team VKV; ‘we zitten vlakbij vast in het bos, kun je ons komen halen?’. Dus ging Piet op pad. Nu rijdt dit team niet in een SUV maar een zgn ‘scheurijzer’, laag bij de grond. Dus dan zit je snel vast.

Uiteindelijk bleek het niet aan de auto maar aan de meters sneeuw te liggen. De heren hadden een bospad genomen waar al in geen eeuwen een sneeuwschuiver geweest was. Sterker nog, de auto van de organisatie kwam ook in de sneeuw vast te zitten. Middels lieren die via bomen gespannen werden, werd de Landcruiser weer ‘op het rechte pad’ gezet. En toen was het de beurt aan de Infinity. Dat bleek nog niet zo eenvoudig. Met vereende krachten en een hoop PK’s is het toch gelukt. En werd de auto van VKV uiteindelijk letterlijk en figuurlijk mee op sleeptouw genomen en weer het bos uit gereden.