Maak kennis met onze hoofdsponsor Nokian Tyres

Nokian Video

Nokian Tyres is een Finse bandenproducent met een lange historie op het gebied van winterbanden. Ze zijn dan ook de uitvinder van de winterband zoals wij die nu kennen. De eerste winterband maakte Nokian Tyres al in 1934. Naast winterbanden produceren ze ook een hele mooie lijn zomer-, en Weathproof banden voor de vier seizoenen. Zowel de winter-, zomer-, als Weatherproof banden komen keer op keer als toppers uit de bus.

Door onze samenwerking rijden al onze deelnemers op de Hakkapeliitta R2 SUV. Een soft compound winterband voor de zeer koude omstandigheden, wat de veiligheid van ons evenement ten goede komt. De kwaliteit van deze band is zo goed dat ondanks de ijzige en besneeuwde wegen ze geen sneeuwketting of spikes nodig hebben. Eerste klas grip onder winterse omstandigheden!

Wij willen jullie via dit filmpje graag trots kennis laten maken met onze hoofdsponsor Nokian Tyres en De Klok Banden b.v. als exclusief importeur van Nokian Tyres in de Benelux.