Onze rotsen in de branding; Dave en Michel van de servicewagen

Servicewagen video

Met 39 teams onderweg is de kans aanwezig dat er iets stuk gaat of dat er onderweg assistentie geboden dient te worden. Tijdens voorgaande edities waren de 2 organisatie auto’s daarvoor voldoende, met een verdubbeling van het veld zochten wij extra assistentie. En die kregen we, en hoe! Michel en Dave hebben gedurende de afgelopen week de servicewagen bestuurt en onderweg assistentie verleend waar nodig. Deze heren hebben daarmee geweldig werk geleverd en dachten steeds met ons als organisatie mee. We zijn daarom super blij dat jullie er bij waren heren, dank voor jullie inzet!

Tevens dank aan de VKV groep voor het beschikbaar stellen van de bus!

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/fctA7aij9wk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>