Team Northproof begon vol enthousiasme aan de terugreis op vrijdag

Northproof video

Nokian Navigate North is een internationaal gezelschap. Zo rijdt Teemu Tirronen uit Finland met zijn maat Zvonko Tkauz in de auto van Nokian Tyres. Dat doen ze al voor het tweede jaar. Teemu vliegt van Finland naar Amsterdam en stapt hier in de auto om vervolgens richting Finland en weer terug te rijden. En aangekomen in Nederland vanaf Amsterdam weer het vliegtuig naar huis te nemen. Dit jaar hadden de mannen een technisch mankement waardoor ze helaas een dag in de competitie hebben moeten missen, maar aan de filmbeelden te zien mag dat de pret bij de heren niet drukken. Bij het vertrek voor de laatste deeletappe vrijdagmorgen waren ze in opperbeste stemming! Top dat jullie er weer bij waren!

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/_dWUy_88SYA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>