Welkom in het zenuwcentrum van Nokian Navigate North

Backoffice video

Het Back Office is het kloppend hart van Nokian Navigate North. In dit centrum, gevestigd in Waddinxveen, zit gedurende de week nagenoeg 24/7 een team van vrijwilligers onderweg te ondersteunen. Ze zijn er voor het doorgeven van de coordinaten, om te helpen bij calamiteiten, voor het beantwoorden van vragen en om de deelnemers door de lange dagen en nachten te praten. Verder wordt hier het klassement opgemaakt en Social Media en de website bijgewerkt om alle thuisblijvers zo goed als realtime op de hoogte te houden van de belevenissen van de teams onderweg. Maak kennis met het Back Office van Nokian Navigate North.

De organisatie dankt jullie allemaal voor jullie enorme inzet gedurende deze week maar in veel gevallen ook al in de weken en maanden voor vertrek! Henk, Wim, Marieke, Sophie, Maureen, Anita en Renzo; geweldig gedaan!