Het is stil op de kaart………

Stil op de kaart

Wat is het stil op de kaart…..

Ja, en dan is het ineens ‘the day after’. En staren we met z’n allen na een intensieve week ineens naar een leeg scherm. Duurt het maar liefst 355 dagen voordat we er weer auto’s over zien bewegen. Wij weten uit ervaring dat abrupt stoppen lijdt tot acute afkickverschijnselen bij velen. Dus zullen we de komende weken nog eens terug kijken op deze geweldige week die we met elkaar hebben mogen beleven.

En iedereen die ons zo enthousiast en fanatiek op de voet gevolgd heeft willen wij nogmaals bedanken. Het maakte het voor ons allemaal tot een waar feest! Een feest dat volgend jaar op 20 januari opnieuw van start gaat.En dan zelfs met een jubileum editie ivm ons vijf-jarig bestaan! Dan ben je er toch ook wel weer bij?