Goede doelen meter:

2017 - € 172.000
2016 - € 162.385
2015 - € 180.000
2014 - € 150.000
2013 - € 180.000

Stichting Groot Hart (2018 en 2019)

In 2018 en 2019 hebben wij als organisatie gekozen om een deel van het inschrijfgeld  te reserveren voor Stichting Groot Hart.   Op deze manier beleven niet alleen de deelnemers, thuisblijvers en de organisatie plezier aan dit ‘rondje Poolcirkel’, het is daarmee ook een prachtig evenement voor mensen voor wie een dergelijk avontuur niet is weggelegd.groot-hart_logo_basis1

Groot Hart organiseert een racedag voor ernstig zieke kinderen en hun gezin. Initiatiefnemer is tv-presentator en autocoureur Rob Kamphues. Hij onderging als 3-jarig jochie een hartoperatie waaraan hij zijn leven te danken heeft. Nog steeds heeft hij een speciale plek in zijn hart voor kinderen die leven met een ernstige ziekte of aandoening. Om hen een mooie dag te bezorgen, is Groot Hart opgericht. Onze  activiteiten kunnen we organiseren dankzij vele mensen met een groot hart die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren.

Pink Ribbon (2016 t/m 2017)

Als organisatie hebben wij besloten 2 goede doelen te verbinden aan het evenement; Pink Ribbon en Kinderboerderij Dierendal in Waddinxveen. Door een deel van het inschrijfgeld  te reserveren voor deze doelen kunnen wij financieel helpen.   Op deze manier beleven niet alleen de deelnemers, thuisblijvers en de organisatie plezier aan dit ‘rondje Poolcirkel’, het is daarmee ook een prachtig evenement voor mensen voor wie een dergelijk avontuur niet is weggelegd.

De missie van Pink Ribbon is om aandacht te vragen voor borstkanker. Aandacht voor de borstkankerpatiënt van vandaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Daarom financiert Pink Ribbon projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Meer informatie over Pink Ribbon via www.pinkribbon.nl

Kinderboerderij Dierendal (2013 tm 2017)

Als lokaal doel hebben wij gekozen voor Kinderboerderij Dierendal in Waddinxveen. Een plek voor jong en oud die mede daarom van grote sociale waarde voor de regio is. Naast de gebruikelijke kinderboerderij dieren worden er ook workshops gegeven en is er veel ruimte voor voorlichting voor de jeugd. Dit kan echter allemaal niet zonder financiele steun en daaraan draagt Navigate North graag zijn steentje bij.

dierendal

Study 4 Girls Gambia 2016

Logo_gambia

Goede doelen deelnemers

Daarnaast verbinden veel van onze deelnemende teams  aan hun rit naar de Poolcirkel ook een goed doel naar keuze. In 2013 is er door de diverse teams in totaal voor ruim € 180.000 is opgehaald voor de diverse goede doelen en in 2014 was dat bijna € 150.000

Er is oa gereden voor het Emma Kinderziekenhuis, Stichting Opkikker, de Cliniclowns, Hockeyclub Nieuwkoop, Make-a-Wish, Voedselbank Moerdijk, Stichting ASVZ, Stichting ALS, Villa Joep, MegaMeike en Stichting Karoocare. Wij wensen deze organisaties veel succes met de overhandigde cheques!!
Dierendal_nieuwStichting Tess – 2015

Wij als organisatie zijn daar enorm trots op en willen alle teams hartelijk danken voor alle inspanningen die zij verricht hebben om dit bedrag bijeen te brengen en daarmee heel veel mensen te laten profiteren van onze 7000 kilometer door Scandinavië!!

Dierendal_nieuw

Ronald mc Donald 2013 – 2014