Goede doelen

Een deel van de opbrengst van dit evenement droegen wij in 2015 af aan stichting SAM en aan kinderboerderij Dierendal in Waddinxveen. Op die manier heeft niet slechts een select gezelschap plezier van deze 7000 kilometer maar kunnen wij anderen daar indirect van laten meegenieten.

Wij zijn er trots op dat in voorgaande edities onze deelnemers nagenoeg er allemaal voor kozen om ook een goed doel aan hun tocht te verbinden. Het rijden voor een goed doel is geen verplichting; ieder team kiest zelf of en voor welk goed doel ze rijden. Voorgaande jaren is er steeds ruim Euro 150.000 door de teams bij elkaar gereden en daar zijn wij enorm trots op.

Wil je dit jaar ook meerijden? Wil je ook voor een goed doel gaan rijden en heb je daar nog vragen over? Neem dan gerust contact op en dan denken wij met je mee.

Sponsoring

Met of zonder goed doel is het een goed plan om sponsoring te regelen voor je team. Op deze manier is het goed mogelijk om zelfs kostenneutraal dit rondje Scandinavië te volbrengen. Belangrijk is dat je daarvoor creatief denkt en ook bijvoorbeeld sponsoring in de hulp van producten aanneemt. Denk daarbij aan motorolie of thermokleding. Er zijn echter ook teams geweest die zelfs huishoudelijke artikelen kregen, die geveild hebben en de opbrengst daarvan weer aan het goede doel hebben geschonken. Zelfs in deze tijd blijkt het dan heel goed mogelijk om toch een mooi bedrag bij elkaar gesponsord te krijgen.

Je hoeft het wiel vanzelfsprekend niet opnieuw uit te vinden. Wij kunnen je adviseren met het samenstellen van pakketten en het opzetten van drukwerk. Zoek daarvoor contact met ons en we helpen je graag verder.