Winst voor sponsoren

Het sponsoren van onze Scandinavische tocht is ook onze sponsoren een goede zaak. Je onderscheidt je  van ‘concullega’s’ en je kunt profiteren van  de media-aandacht die vanzelfsprekend rondom een dergelijk bijzonder evenement hangt. Doordat de deelnemers live via de site te volgen zijn wordt de website druk bezocht tijdens het evenement, zo’n 25.000 unieke bezoekers in één week. Daarmee is een logo op onze site een goede exposure voor de sponsor en dus een prima deal. Sponsoring kan in vele vormen en wij zijn altijd op zoek naar een win-win situatie voor de sponsor, onze deelnemers én de organisatie. Er zijn 5 sponsorpakketten samengesteld en er is ook altijd te spreken over materiaalsponsoring. Neem hierover contact met ons op.

Winst voor het goede doel

Wat ons Poolcirkel avontuur bijzonder maakt is, dat deze tocht er niet alleen voor het plezier van de deelnemers en de organisatie is. Iedere deelnemer wordt gestimuleerd om sponsoring op te zetten voor een zelf te kiezen goed doel en ook de organisatie zelf zal een deel van de sponsorinkomsten afstaan aan het goede doel; het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en kinderboerderij Dierendal in Waddinxveen. Zo hebben er heel veel mensen plezier van dit ijskoude avontuur. Alles hierover op de site onder goede doelen.

Geinteresseerd?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen van het sponsoren van Navigate North voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via mail, of met Piet van ’t Wout op nummer 06-51 78 12 54 of vul het formulier in.

 

Navigate North 2017 kan verreden worden door de hulp van de volgende bedrijven:

Onze Hoofdsponsor

nokian

Partners

micpoint_logo
interforce-partner

Sponsoren

sponsor5
sponsor4
LogoAsbestAssist

Subsponsoren

Mindmade-in-Holland
Worldhotel Wings Logo - No Airport JPEG
Unique
Polygon Master Logo
Spoel-Media
alelogo_h1_red
ggg-logo-footer-web
Grant-Thorton
amaila
dsg_logo_def_fc
a-jansenbv
logo_voogt_nl_payoff

Aanmelden als sponsor!

Je Naam

E-mail

Telefoon nr.

Extra info