De dagen worden met rasse schreden korter en bij ons begint het al te kriebelen. Wij zijn er ook dit jaar weer bij… editie 2016 van Navigate North!

Op 23 januari verschijnen wij weer aan de start voor een bizarre, vermoeiende maar ook indrukwekkende tocht van 7 dagen waarin wij ca. 7000 km zullen afleggen. Wij rijden niet alleen voor een onvergetelijke ervaring maar ook om geld op te halen voor een tweetal goede doelen: Dierenbescherming en Dierentehuis Midden-Holland.
Jaarlijks worden er in ons land vele duizenden dieren mishandeld, verwaarloosd of zelfs gedumpt. Deze twee organisaties komen op voor alle gezelschapsdieren, landbouwdieren, dieren in het wild en niet te vergeten de proefdieren. Maar beide goede doelen zijn afhankelijk van giften en de inzet van vrijwilligers. Om deze dieren te kunnen redden en/of een nieuw thuis te geven, is onze steun hard nodig.

En die van u… met uw donatie helpt u de dieren een beter leven te geven en/of een thuis met aandacht en liefde.

Team Forteck op Social Media:

Eric van Hees

Als directeur van Forteck timmert hij elke dag aan de weg om het bedrijf te laten groeien, gezond te houden en met een kleine maar goed opgeleide ploeg de mooiste projecten te realiseren.
Eric rijdt dit jaar ook weer samen met Michel, zijn zwager. Hij is enthousiast dat ze weer samen op pad gaan, samen dit avontuur beleven.

Eric-van-Hees-rijder-team-Forteck

Michel van Belt

Michel werkt als projectleider op de afdeling Demontage bij Forteck. Hij begeleidt alle voorkomende projecten waarbij gesloopt moet worden, van bedrijventerreinen tot en met plants en van asbestsanering tot het grofweg slopen van objecten.
Nu de verhuizing en verbouwing van zijn huis bijna afgerond zijn, kan hij zich al verheugen op het ijskoude avontuur. Samen met zijn zwager zal hij proberen nogmaals de titel te veroveren, net zoals in de voorgaande editie.

Michel-Belt-rijder-team-Forteck

BMW X5

Eric en Michell rijden wederom in een BMW X5. Het is een 3.0 liter benzine (automaat). Een auto waarmee zij beide goed mee uit de voeten kunnen. Ook getuige hun winst van Nokian Navigate North 2015.

De auto is beplakt met alle logo’s van de sponsors en de beide goede doelen.

fortek-car

Goede Doelen

Logo-Dierenbescherming

Sponsoren

fortek-car