Ook dit jaar zijn we weer van de partij met onze gele bolide! Na het succes van vorige jaar gaan we een nieuw avontuur aan om minimaal onze derde plaats te verdedigen. De voorbereidingen zijn gestart en de auto staat er weer goed bij, het worden weer Seven Super dagen!

Dit jaar rijden we ook weer voor een tweetal goede doelen, Stichting Rusland Kinderhulp en Het Leontienhuis.

Stichting Rusland Kinderhulp (SRK) is een landelijk werkende stichting met als hoofddoel het bieden van hulp aan kinderen in Wit-Rusland, onder andere in de met radioactiviteit besmette gebieden rond Tsjernobyl. SRK biedt deze kansarme kinderen gedurende een verblijf in Nederland een kijkje in een andere wereld.

Leontienhuis is een inloophuis voor mensen met een eetstoornis én hun naasten. Het doel is verbeteren van de kwaliteit van leven en het bevorderen van (hernieuwde) deelname aan de maatschappij. Het huis is een initiatief van ex-wielerkampioen Leontien van Moorsel.

De teams die eerder meereden weten het, er is altijd tijd voor een lekker bakkie!

Team Super Seven op Social Media:

Jan van den Berg

Jan van den Berg (1969) komt uit Nieuwerkerk aan de IJssel en is getrouwd met Marieke, samen hebben wij vijf kinderen. Vier dochters van 4, 11, 14 en 16 jaar en één zoon van 6 jaar.Sinds 1994 ben ik de trotse eigenaar van het bedrijf Kraan en Truck Service B.V. in Waddinxveen. Naast service en dienstverlening aan kranen, grondverzetmachines en hoogwerkers ook dealer van een aantal bekende hoogwerker-merken.

super-7-member1

Allard Hoogwerf

Allard Hoogwerf (1974) komt uit Rotterdam-Nesselande en is getrouwd met is Andrea, samen hebben wij drie kinderen. Twee dochter van 11 en 13 jaar en één zoon van 15 jaar. Ik ben werkzaam bij Boele & van Eesteren, een onderneming van VolkerWessels in Rijswijk. Ik ben verantwoordelijk voor de aanbestedingen en tender.

super-7-member2

Nissan Navara

Naam: Limona

Jan en Allard gaan ook dit jaar weer op pad met de gele Nissan. Deze rots in de branding staat haar “mannetje” in de sneeuw. Limona is opgemaakt met mooie logo’s van sponsors en beide goede doelen.

super-7-car

Goede Doelen

91d41000dc
image003

Sponsoren

super-7-car