Als sponsor van één van de teams zijn we afgelopen jaar in aanraking gekomen met de organisatie van Navigate North. Als autoliefhebbers waren we beiden direct geïnteresseerd om mee te doen. Beiden zijn we behoorlijk druk met onze bedrijven. We kennen elkaar al jaren en lopen iedere zondag gezamenlijk een uitgebreid rondje met onze Labradors. Als de honden rusten, drinken we graag samen gezellig een biertje.

Het goede doel waarvoor we rijden is Photoimmune Discoveries. Onderzoek uitgevoerd door Photoimmune Discoveries heeft aangetoond dat laserlicht in combinatie met een photosensitizer (zoals Bremachlorin) kanker kan genezen, en het gebruik van chemotherapie en antibiotica vermindert. Bovendien is deze behandeling meer humaan vanwege de minder nare bijwerkingen. Bij deze behandelmethode – Photo Dynamic Therapy (PDT) – wordt niet alleen de primaire tumor afgebroken, maar wordt ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.
Onze opbrengsten komen ten goede aan het onderzoek van Prof. dr. F.A. Ossendorp die in het LUMC in Leiden onderzoek verricht naar de rol van het immuunsysteem in de strijd tegen kanker. Onderzoeksresultaten laten zien dat PDT een gunstig effect heeft op het immuunsysteem. Dit vinden wij van groot belang omdat wij geloven dat alleen het immuunsysteem kanker uiteindelijk volledig kan genezen, inclusief metastases op afstand. Gelukkig raakt de medische wereld steeds beter doordrongen van het belang van het immuunsysteem bij kanker, en wordt er vol ingezet op nieuwe therapieën en medicijnen die erop gericht zijn om het immuunsysteem te activeren tegen de tumor.

Team 008 op Social Media:

Henk Schaminée

Henk Schaminée (1962) wonende te Sambeek (bij Boxmeer). Getrouwd met Elly die haar eigen vertaalbureau Tech in Focus Translations heeft. We hebben 3 opgroeiende kinderen van 16, 18 en 19 die allen studeren. Na mijn studie Werktuigbouwkunde heb ik 12 jaar bij Stork Printing Systems in Boxmeer gewerkt. Ruim 15 jaar geleden ben ik bij Blitta bv in Venray terecht gekomen. Sinds 2000 voer ik daar samen met een collega de directie. Blitta is een toonaangevend bedrijf op het gebied van aluminium gevelconstructies. We leveren in utiliteits- en woningbouw, niet alleen aan alle grote aannemers in het binnenland, maar ook in het buitenland.

Henk_Schaminee

Toon Zeegers

Toon Zeegers (1965) wonende in Boxmeer (bij Sambeek) getrouwd met Anne en samen hebben wij een zoon van 18 jaar (studerend) en een dochter en 22 jaar (schoonheidsspecialiste).
Na een aantal jaren als chauffeur gewerkt te hebben, heb ik mijn eigen transportbedrijf opgericht en met het transporteren van goederen naar Italie was mijn liefde voor Italië snel geboren. Op dit moment bestuur ik samen met mijn collega het bedrijf Zeegers Expeditie V.o.f. en sturen wij 20 auto’s aan die voornamelijk rijden tussen België, Nederland, Duitsland en Italië.

Toon_Zeegers

BMW X5 3.0d Xdrive

Team008

Ons Goede Doel

logo_PID

Onze Sponsoren

Gold
Silver
Bronze
Team008