Enthousiast gemaakt door Peter Schouten (Baanbereik) tijdens een sponsormiddag bij onze plaatselijke tennisclub. Ik dacht meteen aan vriend Jacco; hij zou dit ook fantastich vinden (men denkt vaak dat wij broers zijn, waarschijnlijk vanwege onze kapsels) en dat klopte ook!! Voor mij werd het nog serieuzer toen duidelijk werd, dat er een goed doel aan verbonden mocht worden.
Wij zijn betrokken bij de KNRM-Andijk. Hans eerst als opstapper en de laatste jaren als schipper; Jacco was opstapper en plv schipper en nu door zijn werk als vrachtwagenchauffeur helper aan de wal. Karin (van ‘t Woud) vond het dus vreemd, dat wij niet de KNRM als goed doel hebben gekozen. Maar door onze beschikbaarheid van 24/7 vinden wij onze inzet voor de KNRM prima zo. Wij keken onlangs naar RTLlatenight van Humberto Tan en daarin was een onderwerp waarvan wij erg onder de indruk waren; wij hebben ook klanten, die door deze ziekte een zoontje hebben verloren. Wij en ons bedrijf, Garage All Round bv, hebben dus gekozen om geld in te zamelen voor Stichting Semmy. Deze stichting wil de levensverwachting en overlevingskansen voor kinderen, die getroffen zijn door hersenstamkanker, vergroten. Als een kind nu de diagnose krijgt heeft het 0% !!!!! overlevingskans en nog slechts 2 tot 12 maanden te leven.
De sponsormachine is al goed op gang gekomen. Er zijn al vele bedrijven, die mooie bedragen en/of materialen hebben toegezegd. Ook zijn er al bedragen gestort op een speciaal geopende bankrekening. Daarnaast organiseert Garage All Round op 10 oktober een “gratis” licht & zicht-controle.

Team Northproof op Social Media:

Hans Brouwer

Hans-1024x683

Jacco Abbekerk

Jacco

Nissan Terrano 3.0 TDi

  • Bouwjaar 2003
auto

Ons Goede Doel

Onze Sponsoren

Auto klaarmaken

Kerst en de jaarwisseling achter de rug; de 23e komt nu dicht bij. De versnellingsbak voor de zekerheid toch maar vervangen; maakte al een tijdje een jankend geluid. Omvormer voor laptop, stroomvoorziening voor track en trace en verstralers in orde gemaakt. De stickers van de meeste sponsors zitten op de auto; de laatste een dezer dagen. We wachten voor de wifi-oplossing op info van de organisatie en met het oog op de temperatuur hier en het “zware”werk (autotransport) voor onze Nissan stellen wij het monteren tot de laatste week voor vertek uit. Vanavond de checklist verder afwerken! Hans en Jacco

foto-auto-site-NNN

Auto klaarmaken

Misschien hebben al onze collega-rijders er zelf aan gedacht; als er materiaal op je dashboard ligt, schakel dan de passagierairbag uit ivm het ” terugkoppen ” van bijvoorbeeld je tablet of laptop bij een aanrijding of onzachte landing in een sneeuwwal.

Vandaag de remmen voor en achter en de radiateur vervangen alsook de koelvloeistof die nu tot -45 graden is beveiligd. De motorolie vervangen voor olie geschikt in koude gebieden. De remvloeistof ververst. Remvloeistof trekt namelijk vocht aan en het lijkt me niet handig als de pedalen ( rem en koppeling ) niet meer ingetrapt kunnen doordat het vocht in de cilinders en leidingen bevroren raakt. De track en tracebox is geïnstalleerd en de groene lamp werkt in ieder geval. Nu afwachten of het signaal bij de ” backoffice ” binnenkomt.
Voor wie tijdens de rit lek rijdt hebben we ook een bandenreparatieset en een kleine compressor mee. De elektrische standkachel is geïnstalleerd met 2 zware tractiebatterijen die we van transportbedrijf Bakker en Schilder ( werkgever van Jacco ) te leen hebben gekregen. Maandagavond nog de laatste ronde stikkers plakken.
De radiateur en kachel ook weer gesponsord gekregen van Cartal/Rijsbergen. Top hoor!!!

All-Round-Navigators-Navigate-North
auto