BW team staat voor Bennie en Willem, al bijna 20 jaar compagnons en vrienden, geen uitdaging voor ons te groot. Wij zijn samen eigenaar van de Waard Grondverzet b.v. en de Waard Transport & Overslag b.v. met vestigingen in Zeewolde, Meppel en Sneek (zie www.dewaardbv.nl) Onze bedrijven zijn actief in de Grond-, Weg- Waterbouw sector, dit doen we samen met onze 70 medewerkers met veel passie en plezier.
Verder zijn we nog 50% eigenaar van het bedrijf ZMW, dit is Zandwinning vd Meulen & de Waard b.v. welke met een cutterzuiger actief is in de zandwinning. (zie www.zmwbv.nl)
We zijn door Frank & Aad van team “Het Kan Anders” besmet met het Navigate North virus en wij hebben veel zin in deze extreme uitdaging.

Wij hebben besloten om ons sponsorgeld onder 3 goede doelen te verdelen:

– Sailwise Elahuizen, zeilen met gehandicapten
– Kika, Kinderkanker
– Pinkribbon, borstkankeronderzoek

Bennie van den Berg

.Mijn naam is Bennie van den Berg, ik ben 53 jaar en getrouwd met Joukjen. Samen hebben we 3 kinderen, zoon Ridsert van 20 jaar en dochters Pietie en Janneke van 18 jaar (een twee-eiige tweeling). We wonen al 23 jaar in Wolsum, een klein dorpje onder de rook van Sneek.
Zoon Ridsert zit bij ons in het bedrijf op een Volvo EW140D graafmachine en dochter Janneke is chauffeur op een Terberg 8×6 kipper in ons bedrijf. Dochter Pietie werkt met drafpaarden en is veel te vinden op de landelijke en buitenlandse drafbanen.
Ik ben als machinist in het grondverzet begonnen bij een loonbedrijf om later uitvoerder te worden en 16 jaar geleden de stap genomen om samen met Willem een aannemersbedrijf te beginnen. Van dat moment heb ik nog geen dag spijt gehad, werken is mijn hobby en ik kan genieten van al ons eigen materieel wat allemaal in de groen-witte bedrijfskleuren is gespoten.

IMG_5166-e1450028616687

Willem Dijkstra

Mijn naam is Willem Dijkstra en ben 39 jaar jong, ik woon samen met Annelies en onze twee dochters, Anna Rixt (2) en Meike (2 maanden) in het mooie Drachten, een geboren en getogen fries dus. Mijn werk is mijn grootste hobby en gek van grondverzet machines en vrachtauto’s. Van jongs af heb ik altijd bij een aannemers- en transportbedrijf gewerkt en sinds 2000 dus een eigen bedrijf. Voor mijn werk ben ik veel op de weg en zolang er geen files zijn mag ik graag autorijden, ook bezoek ik samen met Bennie veel binnen en buitenlandse materieel beurzen om weer nieuwe ideeën op te doen.
Ik ben zeer benieuwd hoe onze Navigate North ervaring zal worden maar ben erg enthousiast en heb erg veel zin om samen met Bennie en overige teams een pracht week te beleven en natuurlijk blij dat we mede door onze sponsoren de goede doelen kunnen steunen.

4c7c037fbe2607563cc3fec5730a92a7

Mercedes Benz ML 350-BlueTec 4-Matic

Bouwjaar 2014 met 270 PK onder de kap

banner

Onze Goede Doelen

Sponsoren

banner