Als je ons als vrienden (een beetje) kent of ons gevolgd hebt tijdens eerdere edities van Navigate North, dan zal het je vast niet verbazen dat wij hebben besloten om ook in januari 2016 weer deel te nemen aan dit arctische avontuur. De voorbereidingen zijn al weer in volle gang, of eigenlijk……nooit gestopt……

Net als voorgaande jaren rijden we in de eerste plaats voor het goede doel, want wat voor ons een uitdaing is voor een week, hebben anderen ‘standaard’ elke dag opnieuw mee te maken! En daarnaast zijn ook de spanning, het avontuur, de lol en de vriendschappen voor ons een belangrijke drive om ook nu weer mee te doen.

Dit jaar rijden wij voor Stichting SAM. Deze stichting biedt kinderen met het Syndroom van Down, met autistische stoornissen en kinderen met aanverwante syndromen, de kans om zich, door middel van een interactief programma met dolfijnen (dolfijntherapie), emotioneel, cognitief, sociaal en fysiek verder te ontwikkelen.

Team dB op Social Media:

Hans den Bleker

Hans den Bleker (1965) uit Ter Aar. Getrouwd en vader van 3 zoons (21 , 19 en 13 jaar). Op mijn 16e ben ik in het bedrijf van mijn ouders gaan werken. Inmiddels hebben we drie bedrijven M. den Bleker en Zn BV, dB Hout BV en dB Tuinmaterialen. Wij hebben met deze bedrijven een totaal pakket met tuingereedschappen, machines, verf, hout enz. Kortom alles voor de kleine tot en met de grote tuin.

Hans_den_Bleker

Renger Kok

Renger Kok (1970) uit Alphen aan den Rijn. Trotse vader van een dochter (22) en een zoon (19). Na een opleiding in de accountancy heb ik een opleiding tot BELASTINGADVISEUR gevolgd. Sinds 2007 ben ik eigenaar van YKV accountants & adviseurs. Samen met mijn medewerkers hebben wij een jarenlange ervaring in een brede financiële en fiscale dienstverlening aan het MKB.

Renger-Kok

Volvo XC90 V8

  • 4.4 liter, getuned 335 pk
  • Bouwjaar 2010
  • Deze auto reed ook mee met Navigate North 2014 en 2015
  • Naast de motorische preparatie wordt de auto ook voorzien van extra lampen, spikes, GPS en andere navigatie apparatuur, volgsysteem, elandenvanger, etc.
car

Ons Goede Doel

log-stichtingsam

Onze Sponsoren

info-slider15