Dit jaar al voor de derde keer van de partij. Het eerste jaar met mijn zoon Thijs, het tweede jaar met ons boegbeeld van BaanBereik, Esther Schouten (geen familie, wel vijfvoudig wereldkampioen boksen) en dit jaar 2016 gaan vader en dochter, Maartje Schouten, de uitdaging aan. Net als andere keren zal het een onvergetelijk avontuur worden. Indrukken die je levenslang bij blijven. Plaatjes die nooit meer van je netvlies gaan en iedere kilometer een ander landschap. Onbeschrijfelijk mooi.

Team DeSchoutentjes op Social Media:

Peter Schouten

IMG_2049-931x1024

Maartje Schouten

IMG_2063-300x273

Mitsubishi Pajero 3.1 DI-D GLS

Onderhouden door onze wagenparkbeheerder Ed, gechiptuned door DTC in Enkhuizen en beplakt door de Groot reclame in Hoorn. twee zitter met gelukkig heel veel bagage ruimte (ligt dan ook vol). Winnaarsauto Nokian Navigate North 2013.

DSC05136-300x225

Ons Goede Doel

Onze Sponsoren

Van Waddinxveen naar de Poolcirkel…

Kunstwerk lift mee met Nokian Navigate North Rally

Boxie gaat nu naar het hoge Noorden, want vijftig Boxie dozen liften mee in de Nokian Navigate North toer: vanaf de start in Hazerswoude-Dorp in zeven dagen 7.000 kilometer richting poolcirkel. Sponsor van het project is deelnemer en sociaal ondernemer Peter Schouten van het Enkhuizer productie- en reïntegratiebedrijf Soci-Com. Hij zal de kunstdozen onderweg uitdelen in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en de andere landen waar de toer hem heen voert.

Sowieso zal de kunstenaar Boxie prominent aanwezig zijn bij Nokian Navigate North, want op de startdag maakt hij samen met alle aanwezigen een kunstwerk dat na de finish zal worden geveild voor het goed doel, Pink-Ribbon. Daarnaast heeft hij de auto van Peter Schouten en zijn navigator (dochter Maartje) van een kunstwerk voorzien. Ook worden er op de startdag door Soci-Com gesponsorde stickers van het figuurtje Boxie uitgedeeld. Met deze ‘blanco’ poppetjes kunnen alle deelnemers en hun familieleden een zelfportret maken om op de auto’s te plakken. Zo reizen ze als het ware mee naar het Noorden.

Met hulp van Soci-Com en de Nokian Navigate North Rally krijgt het kunstproject in korte tijd veel nieuwe vertakkingen in het Noorden van Europa. Zie voor meer informatie de verschillende websites:
http://www.sdwesmm.nl
http://www.navigatenorth.nl

Boxie-Soci-Com-49-klein-768x512
banner