Het Digisource team heeft als goed doel gekozen voor Stichting Breath om sponsorbijdragen d.m.v. een cheque te overhandigen na terugkomst. Stichting Breath is een stichting die zich inzet om het leven van (straat)kinderen te verbeteren. Dit doen zij o.a. in Oekraïne, Georgië en Roemenië. Hun missie is heel duidelijk en kort te omschrijven: Structuur brengen in het leven van (straat)kinderen zonder ouderlijke zorg.

Kwetsbare kinderen ongeacht religie, huidskleur, afkomst of overtuiging. Het is een heel traject om deze missie te volbrengen. Eerste stap daarin is het verbeteren van de leefsituatie van straatkinderen. Een verzorgd, veilig en goed onderdak voor de kinderen is een eerste vereiste. Dit bieden zij deze kinderen in hun Small Group Homes waar maximaal 10 kinderen wonen onder begeleiding van “professionele” ouders.

Door de kleinschalige opzet is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en een liefdevolle opvoeding. Nadat een kind een veilige plaats geboden is volgt er een heel traject met veel tussenstappen en meetmomenten. Het gehele traject is afgestemd om samen met hen een zelfstandig bestaan op te bouwen. En met succes. De eerste kinderen zijn al uitgevlogen en hebben hun eigen zelfstandige bestaan opgebouwd.

Stichting Breath heeft in de afgelopen jaren de volgende projecten gerealiseerd. In Oekraïne 3 huizen voor straatkinderen, een voetbalclub voor straatkinderen en een family center/kantoor. In Georgië heeft de stichting ook een family center/kantoor en 5 huizen voor straatkinderen verdeeld over het hele land. In Roemenië heeft Stichting Breath het Sparta Rotterdam Kinderdorp gebouwd waar 54 kinderen permanent wonen.

Team Digisource op Social Media:

Peter van Lent

Peter_van_lent_digisource

Vincent van den Berg

Vincent

Toyota Land Cruiser Prada 150

auto1-1024x683

Onze Goede Doelen

Sponsoren

Logo_PCPI_RGB
TR_Service_new_2013-www
Knipsel
logo_rejo-page1
Logo-voorbeeld
Digisource-uw-digitale-bron-JPEG
edelweiss-nieuw-logo
Larocar-Logo
logo-adv-schouten-accountants-1360x768
logo-zonder-zwart-blok
logodiensten
logo_rkb_design-page1
Wesdijk
Logo-vLRG
Logo-Van-Es-Gerechtsdeurwaarders-Incasseerders-2009
Dick-Jong
Gracelent-logo
Fortuna-Frotus-Logo-basis-FC-middel
Digisource - Nokian Navigate North