2 oud-studiegenoten die 20 jaar geleden zijn afgestudeerd hebben het al jaren over meedoen aan “iets met auto’s”, tot nu toe is het er steeds niet van gekomen. Totdat begin november op facebook een advertentie van Navigate North voorbij kwam. Er gingen er een aantal mailtjes heen en weer tussen Lelystad, Heerlen en Canada en het besluit was genomen, we doen mee. We hebben geen idee waar we aan beginnen, maar laten ons verrassen en hebben er zin in!!

Het goede doel was al erg snel gekozen: Stichting Wens op Wielen. Een stichting die bijzonder vervoer voor langdurig zieke kinderen regelt. Of het nu gaat om een politieauto of – motor om tijdens een Opkikkerdag een boef te vangen, of een stoere brandweerauto om een brandweerman in spee naar het ziekenhuis te brengen Wow heeft het. Op dit moment worden de laatste euro’s bij elkaar geschraapt om een limousine aan te schaffen, zodat ook zieke prinsesjes het juiste vervoer tot hun beschikking krijgen.

Team L.e.O. op Social Media:

Ed Postma

Mijn naam is Ed Postma, ik ben getrouwd met Henriët en woon in Lelystad. Ik verhuur mijzelf als projectcontroller/risicomanager/projectplanner aan grote infrastructuurprojecten.

Mijn vrije tijd vul ik met motorrijden en het vervullen van wensen voor langdurig zieke kinderen bij de Stichtingen Opkikker en Wens op Wielen.

ed-e1450225756286

Jelle Hagen

Geboren Groninger die nog nooit in Scandinavië is geweest. Na 45 jaar wordt het toch eens tijd deze witte vlek op de kaart in te vullen.

Navigate North is daarvoor een leuke gelegenheid. De liefde voor natuur, auto’s en uitdagingen worden allemaal ingevuld. Op naar het Noorderlicht.

jelle-NN-e1450225718455

Toyota

toyota-e1450225636856

Onze Goede Doelen

33