Als binnenkomer op onze pagina is gekozen voor een spreuk waar we als teamgenoten helemaal achter staan. We zijn er van overtuigd dat deze spreuk voor iedereen geldt, maar je moet wel hard genoeg durven dromen.

Ons team rijdt deze rit natuurlijk voor de fun en de uitdaging en een goed verhaal op een verjaardag, maar daarnaast willen we zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar rijden voor Voedselbank Alphen aan den Rijn e.o., ook genaamd Ons Winkeltje en Gezinshuis Spinning Wheel. De exploitatie van de voedselbank dient geheel uit giften gefinancierd te worden en we willen een buffer maken voor de toekomst. Spinning Wheel moet hoognodig intern verbouwen om de huisvesting voor alle kinderen optimaal te maken.

Team ons Winkeltje-Spinning Wheel op Social Media:

Dirk van Kampen

Ik ben Dirk van Kampen, 56 jaar, getrouwd met Liset. Liset heeft een dochter die natuurlijk gezellig bij ons woont. Ik ben kleine zelfstandige in de fiscaal/administratieve sector en daarnaast ben ik voorzitter van Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken en dat is werkelijk de enige reden dat ik met dit evenement meedoe, want ik ben meer een mens voor 28 graden aan het zwembad. We hopen met deze rit heel veel sponsorgeld binnen te halen voor de Voedselbank en Spinning Wheel.

Helaas kon mijn geplande teammaat toch niet mee. Gelukkig heb ik in Jilles een uitstekende vervanger gevonden die bovendien ook nog eens voortrekker is van een ander Alphens goed doel. Ik zie uit naar de uitdaging, maar zeker ook naar het einde daarvan.

Hobby’s: Vakantie in warmere landen dan Nederland, uitdagingen aangaan, fitness, mensen helpen

Motto: If you can dream it, you can do it,

285-002

Jilles Heemskerk

Ik ben Jilles Heemskerk, 40 jaar en 20 jaar samenwonend met Maaike. Ons gezin bestaat uit een zoon Wessel (18) en een dochter Faye (14) en onze hond Tommie.

Persoonlijke steekwoorden:

Geboren Leidenaar wonende te Alphen aan den Rijn, Hond en Mens, Fitness, Hardlopen, Muziek, Avontuurlijk, Humor/Fun, Levensgenieter, Kids, Whisky, Lapland, Ambitieus(zo kort mogelijk, maar zolang als het nodig is), Gezelligheid, Spanje, Respectvol, Zaalvoetballer, Ondernemend, Vakanties, Sociaal.

Wij bieden een tweede (t)huis aan kwetsbare kinderen die voor een korte of langere tijd vanwege verschillende oorzaken niet thuis kunnen wonen.

Ik ben oprichter van Gezinshuis Spinning Wheel. Na 18 jaar te hebben gewerkt binnen verschillende leefgroepen van diverse jeugdhulpverlening organisaties. Hebben wij besloten, na een lange periode van nadenken, om zelfstandig door te gaan als gezinshuisouder(s).

Jilles

Volvo V60 Plug In Hybride

  • Voorzien van 3500 kilometer snoer
10845914_852237344865184_8193341043735563388_n

Onze Goede Doelen

Sponsoren

Teamspullen_co_zwart-jpeg
24