Finish Navigate North

In Haaksbergen kwam er een officieel einde aan Navigate North 2020. Op het terrein van Auto Asbroek was het eindfeest. De deelnemers kwamen binnenrijden door de tent van Weernink Tentenverhuur. Daar werd ook de winnaar bekend gemaakt.

Na een tocht door Scandinaviƫ van rond de 7000 kilometer lag de top van het klassenment dicht bij elkaar. Team Groot Hart wist uiteindelijk de overwinning veilig te stellen met 3411 punten. Op de tweede plaats eindigt Team dB met 2978 punten en derde werd Team Tundra met 2958 punten.

Onder het kopje Media zijn alle films van deze editie terug te zien en kun je nog de Navigate North sfeer proeven en nagenieten van deze geweldige editie.

De deelnemers zijn stuk voor stuk erg enthousiast over het avontuur. Bij het weerzien met vrienden en familie werden direct de mooiste verhalen gedeeld. Volgend jaar is er natuurlijk weer een nieuwe editie. Schrijf je nu in door het contact formulier in te vullen, want vol is vol.