team Reco 2

team Reco 2

Teams > Team Reco 2

Het RECO team bestaat uit 2 boezemvrienden die voor de tweede keer meerijden met het Navigate North avontuur. Het RECO team 2 bestaat uit Harold en David.

Harold Dazler is 45 jaar en woonachtig in Waddinxveen. Trotse vader van een dochter en zoon van 15 en 12 jaar. In 2014 startte hij vanuit de passie voor barbecueën en liefde voor goed vlees Beef Exclusief. Beef Exclusief is een belevings-winkel en webshop voor de echte barbecue liefhebber. Voor Big Green Egg, sauzen&rubs, houtskool, workshops, catering, accessoires en voor het “echte” barbecue vlees kun je hier terecht. Kortom de walhalla voor de echte liefhebber. Harold heeft veel zin in de start van Navigate North 2020! Uiteraard zal er tijdens deze mooie rally gebarbecued gaan worden bij -30.

David Blanken is 46 jaar, getrouwd met Joyce en vader van 3 zoons 14, 10 en 7 jaar. Sinds 2007 is David planner bij RECO. Na mijn opleiding ben ik bij BRS gaan werken, daar leerde ik Robin Reigwein kennen. Ik werkte in de toegangsbeveiliging en hij kwam bij mij stage lopen. In die tijd vertelde ik hem wat hij moest doen, nu is dat natuurlijk omgedraaid! We hebben in die tijd samen veel lol beleefd”. David gaat graag uitdagingen aan en is klaar voor de start van Navigate North 2020!

Een korte omschrijving van onze auto:

Ford Ranger uit 2019 is uitgerust met een 3.5 zescilinder diesel motor met 250 pk. De Ford is opgebouwd
naar een Ford F150 Raptor, zoals zijn grote broer. Ook deze auto is winterproef gemaakt door het RECO team.
De Ford voorzien van stand kachel, omvormer, speciale gele LED-verlichtingsbalk, afneembare lier en natuurlijk een koffiezetapparaat.

Wij rijden voor het goede doel: Stichting Groot hart

Bezoek de Facebookpagina van Team Reco
Harold
Dazler

Think in solutions and not in problems

David
Blanken

Think in solutions and not in problems

Ford
Ranger

3.5 zescilinder diesel motor met 250 pk.


Goede doelenOnze goede doelen

Wij zetten ons in voor de volgende goede doelen.


SponsorenOnze sponsoren

Wij willen onze sponsoren bedanken.