team Spektakel

team Spektakel

Teams > Team Spektakel

“Wij rijden voor Anna”
Anna is twintig jaar geleden als gezonde baby geboren. Vanaf haar derde jaar liet haar gezondheid haar in de steek. Op haar derde jaar is kanker geconstateerd waarvoor ze chemokuren heeft gekregen. Als gevolg van deze chemo’s kreeg Anna herseninfarcten wat ervoor zorgde dat Anna haar rechterzijde en spraakvermogen aangedaan zijn. Ondanks haar beperkingen groeide ze redelijk zelfstandig op en doorliep ze de reguliere basisschool. Ze behaalde zelfs haar middelbareschooldiploma.
In januari 2019 moest Anna geopereerd worden in haar buik. Dit ging niet goed. Vele complicaties en enkele operaties later revalideert Anna momenteel in het Rijndam Revalidatiecentrum in Rotterdam. Ze hoopt begin 2020 weer thuis te komen. En dat hopen wij ook. Maar om dit mogelijk te maken, zullen er een aantal aanpassingen gedaan moeten worden aan haar woning. Daarbij willen wij haar een financieel steuntje in de rug geven. Ook helpen? Stuur ons een bericht en wij informeren u over de mogelijkheden.
Alle kosten voor de deelname aan ‘Navigate North 2020’ nemen wij voor onze rekening. Met uw financiële bijdrage kunnen we Anna helpen om weer thuis te wonen. Uw bijdrage wordt 100% besteed aan dit goede doel.

Bezoek de Facebookpagina van Team Spektakel
Robbert-Jan
van der Spek


Rene
van der Spek


Toyota
Hi-LuxGoede doelenOnze goede doelen

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zetten wij ons in voor Anna.


SponsorenOnze sponsoren

Wij willen onze sponsoren bedanken.