Team Freelancers

team freelancers

Teams > Team Freelancers

Team Freelancers bestaat uit twee vrienden -beide zzp’er- die elkaar al jaren kennen. Ze hebben veel avonturen met elkaar meegemaakt en kijken enorm uit naar deze winterse uitdaging! Rijden door een prachtige omgeving, een leuk spelelement, de gezelligheid van andere teams, nieuwe mensen leren kennen én daarmee geld ophalen voor een goed doel; de perfecte mix voor een fantastische trip!

Danny van Ommeren
Danny -34 jaar- woont in Zevenhuizen, is getrouwd met Marit en trotse vader van Norah & Thijmen. Bouwen is hem met de paplepel ingegoten en in 2015 startte hij als zelfstandig, bouwkundig ingenieur. Met zijn bedrijf BuildConsult richt hij zich op het tekenwerk, de constructieberekeningen en bouwadvies voor voornamelijk woning- en utiliteitsbouw.

Patrick Westerman
Patrick -36 jaar- woont in Moerkapelle en is getrouwd met Corine. In 2010 is hij gestart met zijn bedrijf Westerman Automatisering waarbij hij zich richt op de kantoorautomatisering van mkb-bedrijven en particulieren. Van aanschaf, reparaties en onderhoud tot advies en maatwerkoplossingen; Patrick is de ICT-professional in Moerkapelle en omstreken.
Danny
Van Ommeren


Patrick
westerman

Team
Freelancers


Goede doelenOnze goede doelen

Team Freelancers rijdt voor ‘Stichting Biezonder’. Stichting Biezonder streeft ernaar om langdurig, ernstig zieke kinderen en hun ouders extra aandacht te geven in het ziekenhuis. Artsen en verpleegkundigen geven de juiste medische zorg, maar een ‘thuisgevoel’ creëren is moeilijk. Daarom realiseert Stichting Biezonder projecten die niet door het ziekenhuis kunnen worden gefinancierd. Zo kan er, met soms iets heel kleins, een lach op het gezicht van een kind worden getoverd.
Meer informatie over Stichting Biezonder kunt u vinden op: www.stichtingbiezonder.nl. Wilt u ook een bijdrage leveren? Dat kan door de website te bezoeken en te doneren via IDEAL óf door geld over te maken naar bankrekeningnummer NL41 RBRB 0928973727 t.a.v. Navigate North.


SponsorenOnze sponsoren