team No Guts No Glory

team no guts no glory

Teams > Team No Guts No Glory

Team No Guts No Glory combineert het nuttige en het aangename op verfrissende wijze. En laat daarbij niet achterwege om waar dat nodig en passend is te opereren op het snijvlak tussen wat kan en wat onmogelijk lijkt. Altijd binnen de grenzen van het toelaatbare en met respect voor mens, dier en natuur. Met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar en ieder minimaal 27 jaar levenservaring zetten Wim de Pruis en Jan Hein van der Bruggen zich in voor het goede doel waarbij een enthousiaste, energieke en optimistische deelname aan Navigate North 2022 het middel is: always look on the bright side of life.
Wim
de Pruis

“Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.”


Jan
Hein

“NIets is wat het lijkt.”


Mercedes
ML 320

Mercedes ML 320, unieke combinatie van Red Bull Max blauw met Mercedespower (andersom was / is nog niet beschikbaar). Geprepareerd om de Scandinavische elementen in 2022 te trotseren. Compleet met koek en zopie, een bak licht voor beter zicht, meer dan genoeg (& dansbaar) geluid aan boord voor de stille momenten. En een lier om eventueel andere deelnemers uit de penarie te helpen. Wie goed doet goed ontmoet!Goede doelenOnze goede doelen

Hospice Eesinge te Meppel

Ernstig zieke mensen voor wie geen genezing meer mogelijk is, willen de laatste fase van hun leven graag thuis doorbrengen, in eigen omgeving. Soms kan de zorg een (te) zware belasting zijn voor de naasten om aan deze wens tegemoet te komen. Het hospice is een gastvrij huis waar ongeneeslijk zieke mensen met een korte levensverwachting tot aan hun dood kunnen worden verzorgd. Het is niet alleen bedoeld voor ouderen of alleenstaanden, maar ook voor jongere mensen met bijvoorbeeld een druk gezin. Hospice Eesinge is een ‘bijna- thuis-huis’. Hospice Eesinge is gehuisvest in een prachtige, door het Drentse Landschap gerestaureerde en verbouwde boerderij en is gelegen in het idyllische en unieke natuurgebied het Reestdal. Vanuit het hospice is er een ruim uitzicht over het mooie Drents/Overijsselse landschap.

Team No Guts No Glory (en sponsoren!) levert graag een bijdrage aan dit waardevolle Hospice Eesinge te Meppel om haar activiteiten voort te zetten voor mensen die een warme en veilige plek verdienen in de laatste fase van hun leven.

Stichting Groot Hart
Initiatiefnemer van Groot Hart is tv-presentator en autocoureur Rob Kamphues. Hij onderging als 3-jarig jochie een hartoperatie waaraan hij zijn leven te danken heeft. Nog steeds heeft hij een speciale plek in zijn hart voor kinderen die leven met een ernstige ziekte of aandoening. Om hen, samen met hun gezin een mooie dag te bezorgen, is Groot Hart opgericht. Ter verwezenlijking van de doelstelling van Stichting Groot Hart worden de volgende terugkerende evenementen georganiseerd met behulp van vrijwilligers:

Bij vrijwel alle grote race-evenementen een complete racebelevenis mogelijk maken voor ernstig zieke kinderen. Met een echte coureur racen over het circuit te Zandvoort.
Groot Hart VIP. Met de Groot Hart Radical sportwagen voor de deur van de VIP-gast komen als een circuit dag te vermoeiend is voor een kind of volwassene. Of dat nu het ziekenhuis is of het schoolplein.
De Groot Hart reis. In de herfstvakantie afreizen naar Zuid-Spanje, voor gezinnen die door een ziek kind in de financiële problemen zijn geraakt. Daar bezoeken we een circuit en wordt er geracet. Ook bezoeken we de dolfijnen en Gibraltar.

Team No Guts No Glory (en sponsoren!) levert graag een bijdrage om het hart van deze sympathieke stichting gezond houden. En in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen.


SponsorenOnze sponsoren

Wij willen onze sponsoren bedanken.