team Reco 1

team Reco 1

Teams > Team Reco 1

Het RECO team bestaat uit tweede vrienden die voor de tweede keer meerijden met de Navigate North. Het RECO team 1 bestaat uit Robin en Matthew.

Robin Reigwein is 36 jaar en woonachtig in Moerkapelle. Hij is getrouwd met Danielle en wij hebben samen twee jongens van 9 en 6 jaar. Robin Reigwein is vanaf 2009 ondernemer geworden met de start van RECO Lift Solutions te Waddinxveen, specialiseert in verhuur van tijdelijke personenliften.
Hij is samen met zijn vader Rob Reigwein eigenaar van het familiebedrijf RECO materieelverhuur te Koudekerk a/d Rijn. In 2015 is Robin ingestapt in het familie bedrijf RECO Holding BV. RECO Holding B.V. is als materieelverhuur bedrijf wat in Nederland, Duitsland en Engeland actief is. Daarnaast is hij ook mede-eigenaar samen met zijn vader van Eekels Pompen BV te Barendrecht. Robin omschrijft zichzelf als gezellig, gedreven en ongeduldig. Hij kijkt enorm uit naar de tweede winter Rally.

Matthew Dubbis is 38 jaar en woonachtig is Boskoop. Hij woont samen met zijn vriendin Jessica en twee dochters van 2 en 5 jaar. Matthew is geboren en opgegroeid in Australië. Op zijn elfde is hij verhuisd naar Nederland. Vanaf zijn zestiende werkt hij bij Autoschade Waddinxveen. Begonnen als leerling schadehersteller en na verschillende opleidingen en ervaringen is hij nu werkzaam als chef werkplaats. Hier is zijn passie voor auto’s en sleutelen aan auto’s en vrachtwagens ontstaan. Zijn denkwijze is: “Think in solutions and not in problems”. Hij ziet deze tweede tourtocht weer als een enorme uitdaging en kan niet wachten om samen met Robin in de Toyota door Scandinavië te rijden.

Een korte omschrijving van onze auto:
Toyota Landcruiser Prado is uitgerust met een 2.8-viercilinderdiesel motor met 215 pk (getuned) en heeft een koppel van 550 newtonmeters.
De auto van alle opties voorzien en ook winterproef gemaakt door het RECO team.
De auto is voorzien van standkachel, extra brandstoftank, omvormer en veel LED-verlichting en overige benodigdheden.

Wij rijden voor het goede doel: Stichting Groot hart

Bezoek de Facebookpagina van Team Reco
Robin
Reigwein

Think in solutions and not in problems


Matthew
Dubbis

Think in solutions and not in problems


Toyota
Landcruiser

Toyota Landcruiser Prado is uitgerust met een 2.8-viercilinderdiesel motor met 215 pk


Goede doelenOnze goede doelen

Wij zetten ons in voor de volgende goede doelen.


SponsorenOnze sponsoren

Wij willen onze sponsoren bedanken.