team veldspek

Team VeldSpek

Teams > Team Veldspek

We gaan het dan toch maar doen al jaren over gesproken veel verhalen gehoord van iedereen en lijkt geweldig om te doen dus gewoon ingeschreven en dan is er gelukkig geen weg meer terug .
We zijn 2 vrienden die elkaar al jaren kennen via de vriendengroep “De Kippenschuur” in Moerkapelle

Coureurs:
Stefan van der Spek die samen met zijn Broertje Robbert-Jan (team Spektakel), Hoveniersbedrijf M van der Spek Groep BV in Benthuizen bestiert,(normaal kunnen ze nooit samen weg op vakantie maar nu was het ineens allemaal geen probleem)

Garben van der Velden die in zijn 1tje HortiClean BV runt en altijd ook last heeft van geen tijd om 10 dagen met zijn gezin op vakantie te gaan in de zomer maar nu ineens alle tijd heeft om 10 dagen rondjes te gaan rijden in de kou
Maar zoals ze allebei zeggen je kan gewoon bellen in de auto dus het is geen vakantie het is gewoon keihard werken met uitzicht.

Auto:
We gaan met een
Mercedes ML 450 CDI
Benieuwd of die oude Benz de eindstreep überhaupt gaat halen
Voorzien van 340 pk
En 770 nm
Voorzien van die geweldige Nokian banden moet dat helemaal goed gaan komen in Scandinavië
Stefan
Van der Spek


Garben
Van der Velden

Mercedes
ML 450 CDI 340 pk


Goede doelenOns goede doel

Het Gehandicapte Kind
Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen – dat is het ideaal van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.
We krijgen geen geld van de overheid. Ons werk kunnen we doen door de steun van onze vrienden: donateurs, vrijwilligers en andere betrokkenen.
Het volledige bedrag wat we bij elkaar rijden komt ten goede van deze stichting.


SponsorenOnze sponsoren

Wij willen onze sponsoren bedanken.